Jul 11, 2007, 9:32 AM

простичко (хайку) 

  Poetry
494 0 7

 

 

 

плачещо дете

 

блага дума, прегръдка

 

смях в детски очи


 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??