Feb 18, 2020, 11:02 PM

Просто миг 

  Poetry » Love
502 1 0


Спомняш ли си нашата младост,
срещите ни тайни посред нощ? 
Ти бе причината за моята радост, 
и аз блестях във цялата си мощ…

 

Листа от злато кичеха косите, 
вятърът от бурен - стана романтик, 
превръщаше в поезия душите
 ни, подобно стар меланхолик.

 

Ти беше с мен, и аз със тебе бях,
но всичко между нас бе кратък миг,
във който аз най-истински живях…

 

И след който виждам нощем твоя лик…

© Есенен блян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??