18.02.2020 г., 23:02 ч.

Просто миг 

  Поезия » Любовна
499 1 0


Спомняш ли си нашата младост,
срещите ни тайни посред нощ? 
Ти бе причината за моята радост, 
и аз блестях във цялата си мощ…

 

Листа от злато кичеха косите, 
вятърът от бурен - стана романтик, 
превръщаше в поезия душите
 ни, подобно стар меланхолик.

 

Ти беше с мен, и аз със тебе бях,
но всичко между нас бе кратък миг,
във който аз най-истински живях…

 

И след който виждам нощем твоя лик…

© Есенен блян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??