Dec 2, 2008, 3:52 PM

Просто така 

  Poetry » Love
953 0 2
Не можеш просто така да пристигнеш,
като сълза, скочила от миглена скала,
търсеща приключения или просто разнообразие,
молейки за приятелство с този твой плътски копнеж!

Не си добре дошла и ти го знаеш!
Но защо се радвам да те видя?
Защо сърцето ми ти разтреперваш?
Ала за чувствата ми можеш вече само да гадаеш!

Дори и пантите са недоволни, че пристигаш.
Овехтели скърцат и също като чувствата ми,
уморени, те просто пропускат появата ти,
с която вече нищо не постигаш.

Излишна си, не виждаш ли?
Или си спомняш, че някой там нявга,
по теб тъгувал е безспир...
Кажи ми само... тръгваш ли?

Просто така от мен отиде си,
когато от тебе нужда имах аз!
Просто така сега отивай си,
и нека болката ни свърши в този час...

© Добрин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??