Да говорят каквото си искат,
от пороци вече ми писна.
Непрекъснато поуки,
търсят вечно несполуки.
Все за нещо те корят,
че си лош- не знам ти бил какъв.
И ми казват вече:
- Бягай ти от него надалече!
Но да избягам ли сега
от красивата мечта?
Вечно спорят те със мене
и убеждават ме за тебе.
Не искам и да чуя за това!
Просто те обичам
и все ще е така!
© Цветомира Тинкова All rights reserved.