Jan 31, 2012, 4:48 PM

Протегнати Ръце 

  Poetry » Love
750 0 2

 

 

Протегнати Ръце

 

Наранена душа и невинно сърце

Търся и Вяра донесена в шепи

Пазя нежност и жар за горяща целувка

Протягам ръце за трошичка любов.

 

Заключена врата... а търся прегръдка

Стълба строя за ласките топли и нежни

Стъпала не броя,а смело пристъпвам

Протягам ръце... за вълшебна милувка.

 

Късче от Вяра,пазя в душата си

По вятъра пращам,зов за въглен любов

Капка доверие притискам със тялото си

Протягам ръце за вяра,полята със дъжд от любов.

 

                Юлиано

© Юлиано Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??