Apr 5, 2017, 12:15 PM

Противоположности 

  Poetry » Love
769 2 1

Красавицата влюбила се в звяра
в плашещо красивата душа
в черните очи, граничещи с омая 
в полъха на звяра с ангелска душа.

 

Светлината влюбила се в мрака 
в контраста - извор на живот -
така красиво тъмнината ѝ приляга,
че свети с нова сила, устрем нов.

 

И колко сила има в два магнита,
които се привличат с всеки удар на сърцето нов, 
и как студа пак иска да опита 
да бъде стоплен от истинска любов.

 

В тоз живот противоположностите се привличат,
и търсят се с последния си дъх
и с всеки полъх устремът не спира 
и борят се до край за таз, Великата Любов!

 

Я.К

 

© Yana All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да, има го и това - противоположностите се привличат. Поздрави!
Random works
: ??:??