Feb 4, 2020, 9:32 AM

Прозрение 

  Poetry » Phylosophy
439 0 0

Не всеки змей е Змей горянин,

Реката златна със късмет.

Надеждата блещука и в драмата,

за глътка въздух в път напред.

 

Четецът има право да преправя,

каквото ще се случи е без ред.

Подир борбите кални просълзява вада

алюзия за ненаписан водосвет.

 

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??