Jul 2, 2006, 4:04 PM

прозрение 

  Poetry
908 0 3
Тишината нощ е
и ноща е тишина
и само бледа светлина
и лист хартия снежнобял
с капчица мастило върху него.
Мечта за съвършенство.

© Соня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??