Nov 3, 2005, 9:25 PM

Прозрение 

  Poetry
723 0 0

Болка, болка, всички хора изпитват
болка. Мине ли болката следва радостта,
мине ли радостта следва болката.

Животът е като безспирна люлка.
Отидеш ли напред се смееш,
върнеш ли се назад ще плачеш.

Болка, болка, всички хора изпитват
болка. Мине ли болката следва радостта,
мине ли радостта следва болката.

Стълбички, стълбички! Качваш се ти.
Отидеш ли нагоре се смееш, върнеш
ли се надолу плачеш.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??