Apr 16, 2013, 7:50 AM  

Пустота 

  Poetry » Love
544 0 2

 

     Ах, колко са ми тези уикенди празни,

     в които ми липсват твоите очи,

     не виждам усмивката ти бяла

     и не чувам гласът ти да звучи!

 

     Ти си нейде там, далече,

     погълната от семейни грижи,

     а за мене всеки ден и вечер

     са безкрайно пусти и безлични!

 

     Как само искам да ти помогна,

     да те приспя отрудена и уморена,

     но не мога аз да се преборя

     и да върна отминалото свое време!

 

            

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??