Dec 19, 2008, 6:52 AM

Пясъчна магия 

  Poetry » Love
518 0 14
С ръка погалваш ми сърцето,
а то разголва се... което
така е просто, безвиновно,
да диша иска пак отново...
И дама скитница е лицето,
и отброява песъчинки... където
като храсти без листа, без пъпки
изчаква пролетна влага и зъзне...
И никога не спира... сънено
си мисли за кафето сутрешно
с хотелска закуска гореща...
за Коледа - да не е последна,
магия пясъчна - шанс ли е...
за остров - усещане ли е...

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??