Aug 26, 2007, 2:34 PM

Пясък по ноктите перлени 

  Poetry
469 0 2

Свети денят във ритъма земен,
ангели носят изгрев небесен,
въздух облизва топлите пръсти,
пъстра вода те прегръща.

Ти си нежност, от сила родена,
ти си огнено цвете в корема.
По моите бели крака, разтреперани -
ти си пясък по ноктите перлени.

© Ема Венева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??