Пълзиш под кожата ми,
като отрова си попила в плътта ми.
Объркан съм в съзнанието си,
изгаряш сърцето ми.
Когато се погледна в огледалото,
виждам отражението ти.
В отражението ти виждам мъката ти,
все още пълзиш под кожата ми.
Ден след ден, шепнеш в умът ми,
искаш да влезеш в крепостта ми.
Изпиваш ми силите,
докато пълзиш под кожата ми.
И двамата сме студени като айсберг.
И двамата се давим в сълзите си.
И двамата сме сами в този свят.
И двамата си мечтаем един за друг.
Утрешният ден ще дойде,
пак със същите чувства се будим,
Вървиш с мен по пътеки,
пълзейки под кожата ми!
© Stoycho Kolev All rights reserved.