Jan 15, 2020, 11:48 PM

Първа пролет 

  Poetry » Other
340 0 0

С първото кокиче

цъфна и надеждата.

Стрелна се в простора

като щастлива ластовица.

Подскочи нависоко,

литна над стобора,

Опита се да пипне

даже слънцето.

Поседна доверчиво

на слънчевия лъч,

загледа се далече, в синевата.

След туй замига със очи

и скочи на земята.

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??