Apr 2, 2006, 10:23 AM

Първа пролет е! 

  Poetry
718 0 0
                                           
                                         Първа пролет e!



                              Пролетта събужда ме от зимен сън,
                              протягам ръце и поглеждам на вън!
                              Утрото в стакато към изгрева ме води..
                              Слънчева врата лъчите топли носи..
                              Червена паяжина изтъкана в диск червен,
                              сияе в пурпурна позлата и носи хубав ден!
                              Птици на липата стара канят с нежни трели
                              пъпките да се събудят в клончета зелени.
                              Денят целува утрото и жадно пие светлина.
                              Дарява палещи лъчи, затопля цялата земя.
                              В щастлива мъгла земята върти се..
                              Не стъпвам -летя.. препускат мечтите!

© Стен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??