Oct 17, 2006, 2:25 PM

Първият работен ден... 

  Poetry
2445 0 3
За всичко има първи път.
И после следва втори път.
И тъй нататък...
И ето чака ни светът,
по-нов, невероятен...
Първия работен ден,
не мой, на моята жена!
Щастлив е той за мен,
а за нея - лъч от светлина,
в мрачния тунел от самота.
Пожелавам и много успехи
и нови надежди!
Светът навън, не лек е,
но това е нашето време.
О, трябва и аз да потеглям,
че за работа закъснявам,
А на всички жени, без работа,
нова работа, аз пожелавам!

© Живко Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??