Aug 10, 2022, 4:14 PM

Пъстро 

  Poetry
407 0 1

Позволи ми да ти покажа,

че аз сърце топло нося,

и да ти подскажа,

че за любов не прося.

Искам да обичам, 

пъстри чувства да дарявам.

Лек полъх на вятър, малко дъжд,

пътеки след това да озарявам. 

Живота вече с мен не е сив,

приятно цветен, понякога див. 

Празни стаи обиколих много,

съдбата с мене отнесе се строго. 

Пъстро момиче съм вече,

не се дадох и на това, 

че живота в черно ме облече.

 

 

 

 

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??