Mar 11, 2021, 7:41 AM

Път без край 

  Poetry » Love
199 0 0

По пътят на живота с теб вървим любима.

Със трепет във сърцата ни сега.

Без страх от бъдеще неясно, заедно ще крачим в любовта.

 

И ето те пред мен любима моя, усмивка нежна ти ми подари.

Със топли думи ме заливаш мила, колко много ме обичаш, твоето сърце крещи.

 

А аз щастлив ръцете твои ще целувам и топлата прегръдка ще ти дам.

Лицето ти красиво ще го милвам и няма твоите чувства да предам.

 

Бъдещето наше ще е вече, защото ти си моята съдба.

Двама заедно ще бъдем мила, със теб изпитах любовта. 

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??