Jun 17, 2022, 11:11 AM

Пътеводител към щастието 

  Poetry » Phylosophy
249 0 2

Щом зле почувстваш се - погледни 

към света красив, пълен със светлина.

Щом на някого ядосан си - прости!

Любов раздаваш ли, ще чувстваш топлина!

 

Не таи омраза никога в теб,

че някой ден сама ще те пречупи.

Света разтапя точно като лед,

не пита никога и срива за минути!

 

Не ходи в посока друга от целта,

че лесно може там да се изгубиш.

Не оставяй мечтата - скъпа в съня,

преследваш ли докрай, ще я събудиш!

 

Човек щастлив е, щом пази гордостта

и знае, че иска ли - всичко е възможно!

Без да спираш, раздавай доброта,

светът ще ти го върне повече от двойно!

© Кристън Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??