Пътуването - смисъл на живот-
екскурзия, събития, проблеми,
по-малко радост, повече е смут
със вечно недописани поеми.
Пътуването - взима миг след миг
от младостта прекрасна красотата,
но мир да е. И в собствения лик
да можем да пребъдем на Земята.
Да има поколения след нас
и те за пропътуват свойто време.
На добър час, деца, на добър час,
дано животът ви не бъде бреме.
Аделина Колева
© Аделина Колева All rights reserved.