13.06.2024 г., 16:00 ч.

Пътуването 

  Поезия
118 3 5

Пътуването - смисъл на живот-

екскурзия, събития, проблеми,

по-малко радост, повече е смут

със вечно недописани поеми.

 

Пътуването - взима миг след миг

от младостта прекрасна красотата,

но мир да е. И в собствения лик

да можем да пребъдем на Земята.

 

Да има поколения след нас

и те за пропътуват свойто време.

На добър час, деца, на добър час,

дано животът ви не бъде бреме.

 

Аделина Колева

© Аделина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??