Nov 3, 2009, 11:27 PM

R.I.P., my friend! / Почивай в мир, приятелю! 

  Poetry
3065 0 0

Don’t turn your head back to the wall,
Don’t close your eyes and wait for your fall…

 Очите ти - звезди в мрака,
светеха и фар ми бяха,
а днес угасна светлината,
останаха сълзи в душата!

Само спомен без забрава
в сърцето ми завинаги остава!
Не мога да те видя вече,
 остави ме - отиде си далече!

Няма ги вече твоите ръце,
не мога да видя твоето лице,
остана само черен гроб,
на който да скърбя веков!

Всеки ден те търся с нова надежда,
но тя бавно отлита в черна одежда!
 Чувствам, че витаеш близо ти
 и ме пазиш, както бе преди!

Липсва ми усмивката ти блага,
 плаче басът - твоята китара!
 Дано един ден, дори в друг свят
 да те видя отново, приятелю млад!

 Там - в синята шир - си сега
 и вече си истински ангел - с крила!
И не забравяй завинаги ти,
 че те обичам, дори да боли!

© Илияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??