May 6, 2016, 5:27 PM  

Раднево 

  Poetry » Civilian
277 0 0

Боли ме зарад ромския произвол,

трябва да се каже, че царят е гол!

Защото ако отпор срещу злото няма -

ще се повтори тази страшна драма!

 

Нека се бори родината свята,

страдат сънародници, братя,

нека се накажат вси виновни,

ала по начините законни!

© Георги All rights reserved.

www.bgonair.bg/bulgaria/2016-05-05/dve-vodni-oardiya-v-radnevo-mvr-se-podgotvya-za-oshte-protesti

 

dariknews.bg/view_article.php?article_id=1573274

 

www.cross.bg/radnevo-familiya-donka-1507138.html#axzz47sH7apyQ

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??