Aug 25, 2011, 11:28 PM

Радост 

  Poetry » Love
709 0 1

 

На моята уста усмивка ти си,

на устните ми всеки ден трептиш.

Ти светъл лъч си в моя мрачен ден,

самотен досега, несретен и студен.

 

Ти щастие си, глътка радост моя,

ти слънце си насред пороя.

И какпчиците дъжд щом озариш,

в най-пъстрата дъга превръщаш.

© Йова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??