Feb 10, 2024, 1:49 PM

Радост 

  Poetry
109 4 3

Мисля си,
защо ли,
Някой ни изпраща рими,
защо са ми мигове незрими?!
Ахаа! Подсещат ме за Теб,

 неземна  Радост,
дете съм,
заситено със любима сладост!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??