Nov 5, 2015, 11:51 PM  

Радостната новина 

  Poetry » Other
280 0 1

На Камелия Аспарухова


Днес научих новината!

Да ви кажа ли каква? –

Няма, че до НДК-ато

зрее във утроба тя.

 

Прави ни така щастливи,

че без теб ще прочетем

стиховете си във рими

в ритъма на „О, je t'aime”.  

 

Ти постой, постой спокойна,

още месец потърпи,

майчин вик родилен вой на

бурята да заглуши.

 

И тогава ще ви кажа

радостната новина –

по-велика и по-важна

не ще има на света!

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздравления! Новината е не само важна,но и е единствена,неповторима и променяща живота.С радост носи неизвестни преживявания.
Random works
: ??:??