Измъчен вик за спасение
от душите на милиони роби.
Всеки иска умиление.
Рожба писка в майчини утроби.
Кърваво е утрото недоочаквано,
кратки са и нощите недосънувани,
болезнено кървят луните,
за деца неизлекувани...
© Милица Игнатова All rights reserved.