Apr 14, 2016, 6:19 PM

Ранена 

  Poetry » Civilian
230 0 0

Нищо не върви,

щом съм наранена,

нито стиховете даже,

ни песните  или живота.

Предадена се чувствам

и страшно омерзена.

Колкото и да си казвам:

„Гледай надалеко!”

Даже и на всички

прошка да им давам,

на душата ми нали

пак не става леко.

© Лиляна Стаматова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??