Сърцето ми разби на хиляди парчета,
събирах го с години след това,
как може да си толкова добра и толкова проклета,
това така и до днес не можах да разбера.
Приятел беше - най-когато имах нужда,
разбираше ме, поучаваше ме със съвети,
но стигнеше ли се до война на световете
избираше не кой да е, а другата страна.
Превъплъщаваш се във много хора
по писането те познавам разбери
не искаш много, само шепа огън,
което моето сърце да ти дари.
© Борислав тодоров All rights reserved.