5.04.2017 г., 23:48 ч.  

Ранено сърце 

  Поезия » Любовна
319 0 5

Сърцето ми разби на хиляди парчета,

събирах го с години след това,

как може да си толкова добра и толкова проклета,

това така и до днес не можах да разбера.

 

Приятел беше - най-когато имах нужда,

разбираше ме, поучаваше ме със съвети,

но стигнеше ли се до война на световете

избираше не кой да е, а другата страна.

 

Превъплъщаваш се във много хора

по писането те познавам разбери

не искаш много, само шепа огън,

което моето сърце да ти дари.

 

 

 

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??