Рано ми е да заспивам
Рано ми е да заспивам,
още светло е навън,
пада сняг и те откривам –
не, не искам да е сън!
Рано ми е да заспивам,
чувам твоето сърце.
Вече нищо не разбирам,
потъмнява сивото небе.
Рано ми е да заспивам,
ще те чакам във нощта,
само виното допивам,
вън искри, искри снега.
Рано ми е да заспивам,
моля те и ти не спи!
Рано ми е да заспивам,
любовта ми подари!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.