13.01.2024 г., 9:09 ч.

Рано ми е да заспивам 

  Поезия » Любовна
242 1 4

      

Рано ми е да заспивам

 

Рано ми е да заспивам,

още светло е навън,

пада сняг и те откривам –

не, не искам да е сън!

 

Рано ми е да заспивам,

чувам твоето сърце.

Вече нищо не разбирам,

потъмнява сивото небе.

 

Рано ми е да заспивам,

ще те чакам във нощта,

само виното допивам,

вън искри, искри снега.

 

Рано ми е да заспивам,

моля те и ти не спи!

Рано ми е да заспивам,

любовта ми подари!

      Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??