Jun 3, 2011, 4:44 PM

Равносметка 

  Poetry » Civilian
560 0 1

                             На Ивайло Балабанов

От войни дедите ни

не остаряха!

Бащите ни,

пребити от умора,

преплитаха крака,

заспиваха по угари,

или умираха в затвора…

А ние,

просто остаряхме

преждевременно…

по ученическите чинове!

Дори и революция

да направим не успяхме…

 

 

© Никола Тенев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много кратко и точно определение за съдбата на ТРИ изхабени поколения!
    Поздравявам те!
Random works
: ??:??