Мисли неизказани,
думи неизречени,
чувства недоказани,
младости обречени,
изгреви несрещани,
залези пропуснати,
устни нецелувани,
мигове изпуснати,
спомени забравени,
бъдеще без блян,
щастие ограбено,
живот неизживян.
© Малена All rights reserved.