Sep 14, 2017, 7:16 AM

Рая на съня 

  Poetry » Love
664 1 1

Остават точно две минти 

До очакваната среща 
Която искам да опиша с думи
Но не мога, не е лесно 

 

Колко мъничко звучи 
А всъщност цяла вечност 
И в главата ми кънти 
Името ти с много нежност 

 

Защото чакам твоите очи 
Да ги видя аз отново 
Да се сгуша пак в прекръдки ти 
И да няма нищо ново 

 

Само хубави моменти
Аз и ти, седейки двама 
Просто търсещи мечти 
За които ще остана 

 

Защото те са в главата ми 
И са простички и лесни 
Но като твоите очи 
И те са много много крехки

 

Лесно наранявани 
Понякога дори сломени 
Но ето че в главата ми 
Мечтите са родени 

 

А какви са те
за какво мечтая
Просто усмивката ти
И това да да сме двама 

 

Сами без никой друг 
Сами на края на света
Сами ей точно тук 
Сами в рая на съня

© Атанас Дизов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??