Nov 16, 2006, 2:30 PM

Разбита на парчета 

  Poetry
1024 0 2

Умира бавно
Ден след ден
Счупва се безшумно
И разбита на парчета се разпръсква

Силни крясъци
Молби за помощ
Кървави сълзи се стичат
От нейните уморените очи

Безсърдечно затворена в тъмнина
Оставена съвсем сама
Никой не може да усети болката й
Или да чуе стоновете й

Спомени до безкрайност преминават
През нейната глава
Замъгляват сетивата й
Убиват я сега

Ужасяващите й викове
Отзвучават край нея
Гласът й бавно утихва
...нея вече я няма

© Виолета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??