Разбрах и не разбрах
(Обърнати)
Разбрах що за човек си -
идваш и си отиваш, ако полза имаш.
Не вярвах, че на теб така ще ти отива
рисунъка на злочесто лицемерие.
Не беше чак до там стигнала
в списъка от заподозряни.
Нали приятелство с години сме градяли,
Чак от годините ни ранни.
В детските години, спомените са събрани.
Уж, като стоманени вериги здрави.
Но ето, дойде този ден,
за който аз наистина не вярвах.
Обърнати, без да кажем нищо.
Нося разочарованието скришом.
Че така и не сме се познали,
макар и на чин един седяли.
Може би пътищата тук ни се разделят.
И аз приемам. Посоката нова е за мене.
Такива обстоятелства избра,
а вината ще оставя настрана.
Само не разбрах - ти ли това го пожела
или по погрешка случи се "шега"?
Вярвах, че има още по света.
Приятелство уважаващо себе си
и доблестта!
© А.А. All rights reserved.
Поздрав!