Oct 18, 2009, 5:43 PM

Разбуждане 

  Poetry
565 0 7

Във утрото очи отварям,

гласа ти щом дочуя някъде, отвън.

И после дълго, дълго разговаряме,

а рано е, все още тъмно е...

 

Във утрото ръце протягам,

щом твоите по себе си усетя.

И после пак в съня си се унасям,

а рано е, все още тъмно е...

 

Във утрото сърцето ми будува,

щом твоето усетя да тупти до мен.

И после просто в теб се спотаявам,

а рано е, все още тъмно е навън...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??