18 окт. 2009 г., 17:43

Разбуждане 

  Поэзия
567 0 7

Във утрото очи отварям,

гласа ти щом дочуя някъде, отвън.

И после дълго, дълго разговаряме,

а рано е, все още тъмно е...

 

Във утрото ръце протягам,

щом твоите по себе си усетя.

И после пак в съня си се унасям,

а рано е, все още тъмно е...

 

Във утрото сърцето ми будува,

щом твоето усетя да тупти до мен.

И после просто в теб се спотаявам,

а рано е, все още тъмно е навън...

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??