Apr 18, 2010, 4:04 PM

Разделени 

  Poetry » Love
3085 0 29

Ние с тебе няма да се срещнем,

няма да се видиме отново,

в спомените само ще остане

любовта ни, птица прелетяла!

 

Тя ще се завръща само нощем

в сънищата, трепетна и плаха, 

ще събужда минали копнежи,

скътани дълбоко във душата!

 

Ти за мене често ще си спомняш,

аз за теб ще мисля непрестанно

и като пендари ще разгръщам

споменът за дните изживяни!

 

И със други сме били щастливи,

любени сме и сме ги любили,

ала тайно пазехме в сърцата

споменът за миналата обич.

 

Ала тайно носехме в душите

пролетта на първите ни срещи,

любовта ни светло разцъфтяла,

трепета,  на първите целувки!

 

Пролетта отново ще се връща

и ще има срещи и разлъки,

само ние няма да се видим,

няма да се срещнеме отново!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Ракина Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??