Jul 28, 2010, 2:32 PM

Раздвижвам Водата на Време-застой 

  Poetry » Love
1419 0 23

" alt="" />

 

Дните ли!? Спрях да броя,

че без обич е кухо в гърдите.

Но пламък надежден в мен не умря,

а тлее - подхранва мечтите.

 

 

Норма пределна! Защо да стоя-

в мене е ножа, но и перото.

Реших си от раз - ще подредя

последната част от Живота.

 

 

 

Ненужни сръдни! И ти разбери-

каквото самичък си сториш,

и Господ не ще ти направи дори.

Спирай за мен да се бориш!

 

***

 

Раздвижвам Водата на Време-застой!

Тъгата от раз ще изрежа,

но за да намери сърцето покой,

със стихове ще го превържа!

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??