Jun 9, 2017, 1:10 PM

Раздяла 

  Poetry » Civilian
248 1 0

За раздяла с човек, който обичаш
понякога само една лъжа стига.
Своите чувства любов наричаш,
но думите са подходящи за книга.

 

На думи можеш звезди да ми сваляш
и всеки ден силно да ме прегръщаш.
За какво ти беше да ми се кланяш
като любовта ми в тъга превръщаш.

 

А аз исках между нас да няма лъжа,
всичко друго някак щях да простя.
Баси, толкова ли е сложна любовта,
че оттук нататък чувства да пестя.

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??