May 9, 2009, 12:33 PM

Раздяла 

  Poetry » Love
506 0 0

Поглеждам те, но ти си тръгваш,

тръпне отчайващо моето сърце.

Подобаващо не се сбогуваме,

докосваш само моите ръце.


Сърцето ми бие силно,

здържан вик във мен кънти.

Оставам тъжна и безсилна

с навлажнени от болка очи.


Обичам те безкрайно много,

разбити са вече моите мечти.

Ще те  видя ли отново,

или това бяха последните ни дни.


Свидетел на тази раздяла

е дъждът, който се сипе.

За довиждане вдигаш ръка,

стичат се по лицето ми сълзите.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??