Nov 29, 2005, 11:52 PM

Раздяла 

  Poetry
1050 0 1

    

Всичко свърши вече,няма те до мен,
не мога да повярвам, че дойде и този ден.

Толкова е трудно да повярвам,че те няма,
болката в сърцето ми става по-голяма.

Готова съм на всичко, за да те върна,
искам пак да те прегърна.

© Блек All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Това ми харесва!Кратко и ясно!
Random works
: ??:??