Nov 3, 2010, 8:29 PM

Раздяла 

  Poetry » Love
657 0 0

              Раздяла                                                                               


Остави стъпки по сърцето                        

взе усмивката ми от лицето                      

Изневярата прониза ми душата                       

неочаквано разказа ми играта                                                                          

Моята обич се запазва                           

но нека друг да се доказва      

Следите ти не виждам                 

бъди щастлива не завиждам                       

                                                                 

Който повече желае любовта                     

той ще стигне до целта...                      

И макар че те обичам                     

спрях след теб да тичам                                                                      


Късно е да се сбогувам

нямам право да ревнувам                         

Ако досега не съм те имал                      

просто нищо не съм струвал...                                                                

Важна крачка е раздялата                        

следвай пътят на промяната                      

Вярната посока намери                           

подходящ Човек си избери...!      

         

           -intercontakt-              

© Иво Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??