Feb 14, 2010, 5:01 PM

Раздяла 

  Poetry
743 0 1

Как се случи това?
Бягам ли от реалността,
или наистина са разделени
нашите сърца??
Блесна във нощта
отронена от очите ми сълза
и тогава любовта
ми напомни мъдростта:
"Ако истински обичаш, ако във любов се вричаш,
знай, че хиляди сълзи ще отрониш ти!!"

© Мимс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Привет Мимс! Самотниците също плачат! Ако има любов- сладките сълзи са повече от горчивите... а кой не обича сладко!
Random works
: ??:??