Feb 28, 2019, 8:02 AM

Раздяла 

  Poetry » Love
355 0 0

Вратата към раздялата отварям.

Сърцето ми усещам как се пръсна.

Но ще се справя, аз не се предавам,

ще бягам, докато не те напусна.

 

Предупредих те, ти не ми повярва,

помисли само, че те заблуждавам.

Но знай, от мене всичко се очаква,

сега ти казвам, че те изоставям.

 

От миналото ще забравя всичко:

любов, лъжи, целувки и проблеми.

Остава ми спасение едничко -

че ще си върна любовта, която взе ми.

 

Любов, която ти покри с жарава,

и огън, в който хвърляше разпалки.

За мене този огън беше лава,

превърнала сърцето ми в угарки.

 

Ти искаш прошка, но е твърде късно.

Заради теб съм вече безсърдечна.

Това е краят! Всичко тук прекъсвам!

Раздялата, повярвай, ще е вечна!

© Микаела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??