Jun 4, 2006, 4:44 PM

раздялата дойде 

  Poetry
887 0 2

Разглеждам снимките ми с тебе.
Там сме заедно, един до друг -
щастливи и засмени,
а как, кажи ми, стигнaхме до тук?

Какво изпречи се и раздели ни?
Какво откъсна ме от твоите ръце?
Какво отдалечи те толкова от мене?
Защо не ме допусна до твоето сърце?

Съдба ли бе или пък зла магия,
че раздялата дойде във онзи час,
а може би самите ний, не крия,
избрахме я като по-лесният въриянт за нас.

Причини много ти посочи.
Причини за раздяла колкото щеш,
но дори и за миг не потърси с очи
поне една, за да ме спреш.

© Галина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??