Aug 9, 2008, 7:05 AM

Разголих душата си 

  Poetry » Other
991 0 3


Разголих душата си,

срутих усмивките,

отроних сълзата си

изпод завивките...



Смисъл в капка

надежда отроних,

думи в тетрадка

от чувства изгоних...



И пак аз съм унизената,

спектакълът остава за мене и сцената.




И пак аз съм сътворената

да бъда плячка на тигри в арената...




Посветено на всички, с чието сърце се е подигравал някой...








© Деси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??